امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
لینک دوستان

تحقیق صادرات فرش ایران و اقتصاد مدرن ایران

تحقیق صادرات فرش ایران و اقتصاد مدرن ایراندسته: صنایع دستی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 154 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 10

دانلود تحقیق صادرات فرش ایران و اقتصاد مدرن ایران 10 صفحه قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 5,200 تومان

خرید

توضیحات :

دانلود تحقیق صادرات فرش ایران و اقتصاد مدرن ایران 10 صفحه قابل ویرایش.

بخشی از متن :

ایران کد ضرورت اجتناب ناپذیر اقتصاد مدرن ایران

نقطه رسانه ای :ایجاد یک زیر ساخت عمده الکترونیک از جمله نیازهای توسعه تجارت و رشد اقتصاد ملی است . در این میان نظام ملی شماره گذاری كالا و خدمات كشور بستر مناسبی برای رشد اقتصاد ملی است و باعث گردش سریع موجودی كالا می‌شود. از این رو هیات وزیران در آیین‌نامه‌ای كه در ‪۱۸آذر ماه ‪۸۵به تصویب رساند، تمام اشخاص حقیقی و حقوقی تولیدكنندگان و واردكننده كالا در كشور را ملزم به عضویت در پورتال اطلاع رسانی این نظام و دریافت كد ملی موسوم به "ایران كد" كرد.

همچنین از ابتدای سال ‪ ۸۸تمام دستگاههای دولتی موظفند، خریدهای بزرگ و متوسط خود را از كسانی كه كالاهای آنها دارای ایران كد است، انجام دهند. براین اساس تمام علمیات ثبت سفارشات، اعطای تسهیلات و مشوق‌های صادراتی و صدور و تایید و تمدید كارت بازرگانی، بدون داشتن ایران كد، میسر نخواهد بود. معاون برنامه‌ریزی و بررسی‌های اقتصادی وزارت بازرگانی در این باره می گوید : با ایجاد "ایران كد" بسیاری از بازارهای جدید كه قبلا به خاطر نداشتن شناسنامه بر روی كالاهای ایرانی بسته بود، باز و صادرات كشور با جهش مواجه می‌شود. "مسعود موحدی" در این باره می افزاید : ایران كد سیستمی پایه برای اطلاعات و زیرساخت مطمئنی برای تجارت الكترونیك است .

این زیرساخت یك بستر اطلاعاتی است كه كالاها و خدمات بر روی آن قابل عرضه و ارایه باشند و هر كسی بتواند به كالای مورد نیاز خود دسترسی پیدا كند .در عین حال ایران كد می‌تواند به كاهش هزینه‌های توزیع و در نهایت كاهش قیمت برای مصرف كننده ایجاد سلامت اقتصادی، كاهش قاچاق كالا و تنظیم بازار حذف واسطه‌ها و تبادل سریع اطلاعات كمك كند. نیاز به فرهنگ سازی از آنجا که ایران کد بزرگترین زیرساخت تجاری، تولید و صنعت کشور است مقدمات اطلاع رسانی و فرهنگ سازی زیادی برای آن لازم است. در آیین نامه هیئت دولت نیز فرصتی برای این مسئله تا زمان الزامی شدن قانونی در نظر گرفته شده است.براساس مصوبه دولت، وزارت بازرگانی موظف است به مدت شش ماه با برپایی همایش‌ها، آگهی‌های تبلیغاتی و روش های تخصصی، اطلاع رسانی لازم در خصوص ایران كد را انجام دهد چرا که با ورود ایران كد به جامعه تولیدی و اقتصادی كشور، لازم است تا تولیدكنندگان صنعتگران و به ویژه اصناف با الزامات، قوانین و چگونگی كاركرد این نظام ملی آشنا شوند. قرار است در این اقدامات به پرسشهایی چون چگونگی نظام ملی طبقه‌بندی و خدمات شناسه كالا، دلایل نیاز به برقراری نظام ملی طبقه‌بندی، مزایای این نظام و ویژگی‌های اختصاصی برای برقراری ایران كد جهت تولیدكنندگان و صاحبان صنایع بیان شود . کد ملی برای تمام كالاها است .

احمد غلامزاده، مدیرعامل مركز ملى شماره گذارى كالا و خدمات ایران، ایران کد را زبان مشترک همه کالا و خدمات در ایران می داند .

وی با اشاره به اینکه در این طرح تمام محصولات تولید كنندگان، توزیع كنندگان و صادر كنندگان كالا و خدمات داراى یك كد ۱۶ رقمى مى شود كه زبان مشترك كالا و خدمات ایران است می افزاید : با پیاده سازى نظام ملى طبقه بندى و خدمات شناسه كالا و خدمات، تولید كنندگان، توزیع كنندگان و صادر كنندگان كالا و خدمات با عضویت در این سیستم، علاوه بر دریافت كد عضویت به عنوان عرضه كننده معتبر و كد ملى و شناسنامه براى هر یك از محصولات تولیدى خود، یك صفحه اختصاصى وب دریافت مى كنند كه به منزله غرفه این شركت یا مؤسسه در نمایشگاه مجازى خواهد بود و این شركت مى تواند در این صفحه اختصاصى اطلاعات كامل خود و شناسنامه و كاتالوگ محصولاتش را نمایش دهد.غلام زاده از جمله مهمترین مزیت هاى این سیستم را شفاف سازى اقتصادى و نشر اطلاعات صحیح و كنترل شده، امكان مقایسه كالاها با یكدیگر و تسهیل در محاسبه ارزش و كیفیت آن، سلامت اقتصادى به دلیل وجود مشخصات قابل ردگیرى تولید كننده، فروشنده و وارد كننده مواد اولیه، كاهش قیمت به دلیل ارتباط مستقیم با عرضه كنندگان و حذف واسطه ها و شفاف شدن رویه هاى خرید و فروش و همچنین كمك به حل معضل قاچاق عنوان می کند . وی با اشاره به اینکه هیأت وزیران ۱۸ آذرماه سال ۸۵ وزارت بازرگانى و كارگروهى متشكل از چند وزارتخانه و دستگاه دولتى را موظف كرد، ضمن تدوین آئین نامه اجرایى، نظام ملى طبقه بندى و خدمات شناسه كالا و خدمات كشور را طراحى و مستقر كند می افزاید : در همین ارتباط مقدمات استقرار این نظام از حدود یك سال و نیم قبل به تدریج فراهم شده است و در حال حاضر نظام طبقه بندى كالا حدود ۷۰ درصد پیشرفت داشته و كدهاى شناسایى استاندارد ۷۰ درصد كالاها تعریف شده است.

وى اظهار داشت: با توجه به ابلاغ آئین نامه مربوطه از سوى هیأت وزیران ، وزارت بازرگانى موظف شده است تا دى ماه امسال نظام طبقه بندى كالا و تا اردیبهشت ماه سال ۸۷ نظام طبقه بندى خدمات را آماده سرویس دهى كند كه با توجه به اقداماتى كه تاكنون صورت گرفته، مى توانیم در موعد تعیین شده این سرویس ها را ارائه دهیم.

غلامزاده با اشاره به این كه هم اكنون در دنیا بیش از یكصد نوع نظام طبقه بندى كالا و خدمات وجود دارد، گفت: نظام طبقه بندى كالا و خدمات ایران به گونه اى طراحى شده است كه مى تواند با سایر نظام هاى موجود در دنیا به طور هماهنگ عمل كرده و یكدیگر را شناسایى كنند.بر این اساس قرار است تا تمام مراجع تولیدى و توزیعى كشور تا آبان ماه سال ۸۷ (۱۸ ماه پس از ابلاغ آئین نامه هیأت وزیران) براى دریافت شناسه ملى كالا و تا اردیبهشت ماه سال ۸۸ براى دریافت شناسه خدمات تولیدى، توزیعى و صادراتى خود اقدام كنند. در همین ارتباط وزارت بازرگانى موظف شده است در ۶ ماه آینده اقدام هاى لازم براى اطلاع رسانى در سطح كشور را انجام دهد.

از سوی دیگر مدیرعامل مركز ملى شماره گذارى كالا و خدمات در این باره می گوید : تمام مواد اولیه، كالاهاى واسطه اى، كالاهاى نیمه تمام و سرمایه اى و اشخاص حقیقى و حقوقى تولید كننده، وارد كننده، توزیع كننده و صادر كننده باید در این سیستم ثبت شده و كد شناسه ملى (ایران كد) دریافت كنند.ایران كد از ۱۶ رقم تشكیل شده كه بخش اول آن عددى ۷ رقمى در مورد اطلاعات ماهیتى كالاست و بخش دوم شامل ۵ رقم كه عضویت شركت و قسمت سوم ۴ رقم كه اطلاعات شركتى كالا را تشكیل مى دهد.در عین حال بر اساس آئین نامه مصوب هیأت وزیران، تمام دستگاه هاى دولتى و اجرایى كه از بودجه عمومى استفاده مى كنند، از ابتداى سال ۸۸ باید خریدهاى متوسط و بزرگ خود را صرفاً از واحدهاى عضو ایران كد و با قید شناسه ملى در مستندات مربوط مانند پیش فاكتور، فاكتور و صورتحساب انجام دهند.

همچنین بر اساس این آئین نامه همچنین، حداكثر تا ۲ سال آینده ثبت سفارش، اعطاى تسهیلات و مشوق هاى صادراتى و صدور یا تأیید و تمدید كارت بازرگانى اشخاص، منوط به عضویت در این سامانه و دریافت ایران كد خواهد بود.

غلامزاده با بیان این كه تعرفه ها و هزینه ثبت كالا و خدمات در این نظام هنوز مشخص نشده است، اظهار داشت: هم اكنون در مرحله آزمایش حدود یك هزار شركت با ۱۴۰ هزار قلم كالا در نظام بندى كالا كدگذارى شده اند.وی با اشاره به اینکه به جز مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ، هیچ جای دیگری به لحاظ قانونی وجاهت صدور شناسناسه ملی برای کالاها وخدمات کشور را ندارد، این موضوعی حاکمیتی وغیرقابل واگذاری به بخش خصوصی دانست اما در عین حال خاطرنشان ساخت : با این حال بخش خصوصی که در این باره صلاحیت داشته باشد می تواند تحت نظارت مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات کشور و به عنوان نمایندگی در اجرای این طرح گسترده ملی مشارکت داشته باشد. ارتباط ضروری در زنجیره کالا می توان گفت استفاده بهینه از امكانات، حذف واسطه، كاهش هزینه‌های تولید و حمایت از حقوق مصرف‌كننده گان از جمله مزایایی ایجاد سیستم ایران كد است . از این طریق ایران کد ارتباط با اجزای مختلف تولید تا توزیع وصادرات ایجاد می‌شود و می‌توان به نحو شایسته‌تری از ظرفیتها و امكانات موجود در نقاط مختلف كشور استفاده كرد و در عین حال ارتباط ضروری میان اجزا زنجیره تامین كالا را حفظ نمود

موحدی معاون وزیر بازرگانی با بیان این كه ایران كد در درون خود جاذبه‌هایی را به همراه دارد و مطلوبیت‌ها و مزیت‌هایی برای بنگاههای اقتصادی را در پی خواهد داشت، افزود: بنگاهها می‌توانند كالاها و خدمات خود را به صورت فعال و موثر سازماندهی و به مشتریان عرضه كنند.

وی تصریح كرد: با این سیستم كالاها شناسنامه‌دار می‌شوند، بین تولید كنندگان و مصرف‌كنندگان ارتباط برقرار می‌شود و در سطح بنگاهها، امكان مدیریت تولید، انبار و سفارشات و غیره فراهم می‌شود. به گفته موحدی، خدمات بازاریابی و تبلیغات را می‌توان با اتكا به این سیستم توسعه داد و پردازش‌های گوناگونی از این اطلاعات در سطح ملی فراهم كرد كه منجر به ارزش افزوده می‌شود. فرش نمونه ای مطلوب شناسنامه دار شدن تمامی فرشهای دست بافت تولیدی داخل کشورشناسنامه دار از جمله نمونه های طرح ایران کد است . بر این اساس ارائه شناسنامه فرش در تمامی مراحل خرید و فروش و صادرات آن الزامی است.

و...

قیمت فایل فقط 5,200 تومان

خرید

برچسب ها : تحقیق صادرات فرش ایران و اقتصاد مدرن ایران , مقاله تحقیق صادرات فرش ایران و اقتصاد مدرن ایران

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر